Tuesday, February 17, 2015

Hola!

Boleh tahan penat jugak nak draft-kan entry lama yang entah hapa-hapa kat blog ni. Nak dekat 3 bulan jugak, buat sikit-sikit dari hujung tahun lepas sampai la hari ni. Tu pun mesti ada yang tercicir lagi tu. HAHA!

Entry budak baru nak up, entry pi gig sana-sini,  entry zaman guna font besaq-kecik-besaq-kecik (pangggg bagi haaa), entry zaman study, entry zaman tidoq bawah meja kat studio, entry zaman putus cinta (pui!), entry zaman dapat cinta baru HAHA! Ntah apa-apa je yang aku tulis. Merapu nak mampsss Baca balik entries tu semua rasa macam nak muntah pun ada, nak korek tanah sorok muka dalam tu pun ada, rasa macam ada orang hack akaun blog aku ni pun ada (sebab tak percaya yang KakWan mampu meroyan seteruk tu). HAHA!

So la ni segala entry meroyan, entry lagho, entry acah-cah best semua KakWan dah bagi jadi draft, so tak payah la nak baca dah. Biarkan semua tinggal kenangan =P Yang tinggal semua entry post-wedding & post-Hannah sahaja. Sekian, wassalaaammmmm HEHEHEHEHE
Post a Comment