Monday, October 13, 2014

PMS di hujung minggu

Di hujung-hujung twenties ni baru la KakWan merasa kena PMS yang teruk. Baru KakWan tau teruknya depa yang kena PMS every month. Haiiii Kesian. Habis weekend hari tu terbazir dengan terbaring di katil je T.T Habis plan nak pi kenduri nak keluaq berjalan semua terkubor. Sempat hantar keta pi servis je, balik dari amik keta terus pengsan sampai ke petang.

Before this kalau nak period selalunya just rasa bloated (memang kalau tak PMS pun nampak buncitnya HAHAHA) & sakit perut je tapi semalam naaaahhhh Dengan sakit perutnya, sakit kepalanya, semua mai serentak! Nak tido sakit, nak berjaga lagi la sakit. Sakit kepala macam kena migrain, sakit perut pulak lebih dari kena gastrik. Rasain loh!

Nasib baik la Popo & Pn.Kumah ada nak melayan si Hannah. Kalau tak memang kesian kat budak tu asyik kena marah je. Sorry T.T Nanti Hannah besaq Hannah tau la rasa sakitnya nak period. HAHAHA Tiba-tiba nak bagi dia rasa sakit period jugak pasepaaaa Hahahaha

Tapi apa-apa pun hari ni dah ok sikit. Sakit kepala pun light-light je. Taklah nak ber-Monday Blues sangat ye dok? Heee


Post a Comment