Friday, June 13, 2014

Majlis pertunangan Naza di Flora Etc

Harap maklum. Ini adalah entry yang diperam selama setengah tahun. Sampai Naza dah kawen dah pun. But since esok ni kitorang nak ke ke majlis resepsi Naza di KL pulak, so better KakWan post entry ni dulu kot? Nanti kita post entry lain pulak untuk majlis resepsi depa yang kat JB & KL =)

Cantikkan???? Clean ja nampak. Tak payah nak guna banyak warna, nampak exclusive sangaaatttt
Seperti yang sedia maklum, KakWan memang suka gila kot dengan hasil kerja tangan Flora etc. Firrrsssttt sekali yang KakWan kenai Flora etc ni masa majlis pernikahan Marion Caunter & SM Nasarudin. Pergh! Cantik gila kot??? Memang masa tu baru first time la guna konsep bunga besaq-besaq tu kat Malaysia. Teringin jugak nak ada satu. Haha! Tapi bila tengok poket sendiri.. Tak pa la. Simpan je la niat tu.. Haha! KakWan mampu verangans je laaaa Sekian!

Congratulation Naza! Baju cantik, deco cantik, semuanya cantiklah!!!


Cubaan Aunty Yaya nak amik gambaq dengan Hannah. Hahaha


Hannah, Aunty Yaya & Ayam goreng!

Hannah pun kagum. Cantik sangat decoration depaaaa


Hannah, I promise you when comes the day Insyaallah you'll get the pelamin you dream of. Kita pau Dedi habis-habisaaaannnn Yeah!!!
Post a Comment