Thursday, June 5, 2014

Hannah & Abbott PediaSure® Complete Liquid with Elite Formulation

Ingat tak entry KakWan pasal Hannah admitted to hospital pasal kes diarrhea? And she lose her weight around 1-2kg jugak la masa tu & what worry me the most, dia kurang selera makan. Hannah kurang selera makan??? Even ayam goreng favourite dia pun dia pandang gitewww jewww Cuit sikit-sikit jewww Sangat tak logik kan?? Hannah dah kurus 1-2kilo??? It makes me so stress!

But luckily, within that week KakWan dapat sample susu Abbott PediaSure® Complete Liquid. So why not I just grab the chance and bagi Hannah minum kan? At least, dapatlah gantikan nutrien yang hilang dengan khasiat yang ada dalam setiap botol Pediasure® tu. I make her drink it twice a day for three weeks.


Hannah's Abbot Pediasure Complete Liquid with Elite Formulation


Alhamdulillah, since the first week dia minum Abbott PediaSure® Complete Liquid tu dah nampak dia more energetic & active balik. Kalau tidak... memang lembik je sebab tak lalu makan kan? Then, on the second week - she gained her weight about 1kg.

After 3 weeks intake of Abbott PediaSure® Complete Liquid, she managed to get her ideal weight. Yeay! I'm She's back to normal =)

FYI, Abbott PediaSure® Complete Liquid with Elite Formulation adalah rumusan khas untuk kanak-kanak berumur 1-10 tahun yang cerewet / memilih makan a.k.a picky eater. And for those yang nak tau rasa dia memang sedap gila kot? Rasa vanila uollsss. SANGAT SEDAP!


Mummy! It really taste so gooood~

KakWan & Popo selalu tolong habiskan Hannah punya drinks since Hannah just mampu minum setengah botol je for every intake. Hehehe - I think Abbott PediaSure® might repackaging the bottle & make it to more convinient sizes according to varient ages group such as 1-3 years, 3-6 years & 6-10 years, because their intake are not the same. Can you imagine your 1 year old toddler drink as much as 10 year old kid?? Naaahhh I don't think so

“I received samples of Abbott PediaSure® Complete Liquid with Elite Formulation, along with an invitation to blog about our journey during the sampling period. The opinions above are my own.”

Please log on www.pickyeater.com.my/expressticket for more tips & info for your kids =)


Post a Comment