Tuesday, April 1, 2014

Online shopaholic. Am I?

Lately macam makin menjadi pulak KakWan bershopping di alam maya. Ada ja benda yang dibeli, dari dress ke cincin ke monopod ke tripod ke powerbank (untuk Popo) ke casing iPad (untuk Hannah) Huihhh Maciam-maciam!

Tapi yang paling amat shopaholic teruk nya bila diapers pun nak beli online. Haha! Cannot tahan oooo Eventhough harga sama ja macam kat kedai, tapi kadang-kadang payah jugak nak dapat - Saiz habis la, out of stock la, harga tiba-tiba jadi RM40 something laaa So better for me grab this opportunity lah since dia punya shipping fee pun F R E E ! Ok. Dasar cheapo punya mak


Click Lazada now and let's go crazy together! Mana aci KakWan ja shopping sorang-sorang! Hehehehe

K Tengs Baaaiiii


Post a Comment