Thursday, January 2, 2014

My 2014

Dear friends, how was your 2013? Nothing to complaint -  Previous year treated me extremely awesome & left me with a great memories, great health condition, wonderful circle of friends, good achievements, (half full) knowledge, wonderful experiences gained & etc etc but not to forget all ups & downs as well (tipu la kalau 365 hari dilalui penuh dengan hilai-tawa-senda-gurau sahaja. Of course la ada drama-sendu-sentapnya jugak. Haha! But after all I managed to make it till the end) Alhamdulillah ^^

For this 2014, I wish to earn a better livings, better health condition (losing some weight perhaps tapi still tak register JOM KURUS lagi!! Habis la aku gemuk sorang-sorang), be a better Muslimah yet a good wife & mother. Regarding on pursuing my studies - takut jugak nak decide either to continue or not since dah ada commitment lain, actually KakWan dah beli kereta & rumah-manis-rumah (yeay! The biggest achievement so far) tapi akan try buat part-time la kot kalau boss agreed, tapi kalau tak agree memang kena letak jawatan la kot? Sebab KakWan kan memang plan nak keje setahun & then nak sambung study? Hmmm We'll see how it goes, Allah is the great planner, He knows what's the best for us. But somehow, KakWan still ada 2 months to work on my proposal & present it to my boss.

Yes, I will =)

My supervisor memang tengah pening kepala sekarang ni sebab KakWan still tak bagi kata putus lagi - Budak ni sat nak sambung study la, sat nak balik Penang la, macam mana saya nak buat PR & media planning for next year (2014) boss?? Kesian dia sebab terpaksa mengadu kat boss - Haha! Sorry Kak D, sorry to keep you waiting. Bukan senang nak buat decision once kita dah ada commitment kan? But don't worry, ceq memang setia dengan keja ni. I'm giving you my 110% commitment! Tapi during office hours je la, kalau kat rumah tu susah sikiiittt sebab nak kena bagi commitment kat family pulak. Hehehe

Ok la. Dah habis buat aduan awam kat blog sendiri, dan-dan rasa ngantuk. Till then, byeee Muah!

P/S: Semoga di tahun baru 2014 ni jugak KakWan rajin update blog. Amiiinnn
Post a Comment