Wednesday, December 11, 2013

Hannah Oh! Hannah: Ayam goreng!

Kita dari kecik memang dah disogok dengan ayam goreng kalau nak bagi makan nasik kan? Sekali dengan anak aku pun kena sogok dengan ayam goreng baru dia makan berselera gila!

And in her dictionery kalau ayam goreng adalah seketul ayam di bahagian drumstick or drummet! Suka tengok dia makan. Memang berselera sungguh! Isi dia tak makan sangat, tapi kalau bab tulanggg Memang kena pepak / kokak habis-habisan laaa Hehehe

Kalau makan drumet, dia boleh tibai sampai 3-4 ketui jugak la. Even kalau dia dah tak mau makan pun, tangan still genggam erat tak mau lepaih drumet tu. Haissshhh Tapi bagus la jugak. Tak la dia sepah-sepah buang tulang ayam tu


Tengok la macamana dia makan drumstick tu. Like a pro ok?? Hehehe
Post a Comment