Saturday, September 14, 2013

It's been a while..

Lamanya tak bawak Hannah pi KLCC Park. Sebulan masa bulan puasa hari tu of course la tak pi. Sebulan bulan raya pun tak pi. Then Mami kena keja on weekend pulak Ohhh So sorry Hannahhh

Luckily hari ni cuaca sangat mengizinkan - sebab tak hujan. Yeayyy Ingatkan bila sampai awai kat sana boleh terus main ayaq laaa Tapi sekali kena 'PRIIIIITTTTT' dengan mak guard kat situ masa nak angkat Hannah masuk pool. "PUKUL SEPULUHHH" dia jerit kat aku. Cis! Malu wehhh Patut la kosong ja pool. Sebab depa semua dah tau kot? KakWan sorang ja yang tak tau. Haha!

Confirm lepaih ni KakWan ingat. Pool KLCC Park bukak pukui S E P U L U H ! ! !


Post a Comment