Monday, August 19, 2013

Riang-Ria Raya Hannah Humayraa

Hows your raya so far guys? KakWan baru ja masuk keja hari ni. A night before terus tak boleh tidoq, tak tau la excited nak pi keja ka nervous nak buat keja yang dok nampak banyak menimbun tu ka apa. Tapi yang pasti, sampai jugak la office tadi. Walaupunnn lambat seperti biasa. Hehehe

Raya ni boleh tahan jugak la lama kami cuti balik kampung since 3-4 bulan dah tak balik kampung belah Popo. Popo apply cuti lapan hari, KakWan pun apply cuti lapan hari jugak laaa Hehehe. Kena la ikut "boss besaq" kan?? Disebabkan kami balik awai dari orang lain & lambaaattt dari orang lain, so our journey went smooth la. Tak jem langsung. Best! Haha! Tapi Popo kata bila tak jem time balik kampung ni tadak feeling balik raya. Pulaaakkkk Macam-macam la maknusia ni. Jem komplen, tak jem pun nak komplen?? Haishhh Haha

Raya kali ni banyak spent time kat kampung Popo, so memang tadak chance la nak beraya kat rumah wajib raya iaitu rumah Datin Sri Azrin & Toh Puan Haidar. Tak pa. Tahun depan ada lagi. Insyaallah kita bakal beraya sama-sama! ^^
Tapi luckily kampung kami tak la berapa nak jauh sangat, so boleh la nak ulang-alik selalu. Sat balik sana, sat balik sini, dan jugak singgah rumah mak tok masa on the way tu. Hehehe Memang kali ni balik kampung spent time dengan family je la. Lama tak jumpa la katakaaannn

Hannah pun seronok ja jumpa cousins & sedara yang sebaya dengan dia. Terus dia bersemangat nak berjalan. Kalau tak.. jenuh paksa ok? Seteghes mak! Mulut dia? Ramah bukan main. Lawaaakkk Haha! Tapi kena tunggu dia warm up dulu laaa Baru la dia tunjuk bakat beramah-mesra tu.

On the third day of raya we managed to beraya kat Aloq Setaq. Tak pernah-pernah ok? Tapi baguih la jugak - Boleh beraya rumah Yaya, Mariani & Liani. Besttt sangat!!! Tapi the journey memang jauh gila laaa Seram ok time nak balik? Nasib baik balik awai jugak dari rumah Liani, kalau tak pakai aku ajak laki aku tidoq kat sana ja. Sekian. Hahahaha

Meeting Mariani & Putera Puteri ^^
Kan tak sempat beraya rumah Haidar? Dia teruih mai cari kami kat KL! Haha
Post a Comment