Sunday, July 21, 2013

Memburu baju raya peplum

Salam uollsss KakWan nak mintak tolong buleh? This year rasa macam teringin nak ber-peplum anak-beranak la for raya. Hehehe. KakWan dah beli dah baju peplum raya untuk diri-sendiri. Tapi untuk Hannah, non hado! Huuu Sedih!

So kalau uolls juai baju kurung peplum / baju peplum for kids, mind to share your blogshop link with me ^^ Kalau ampa tak dak blogshop tapi tau mana-mana blogshop yang juai peplum cantik comel cute-miut pun share la link kat sini sekaliii Tambah-tambah lagi kalau baju kurung peplum toddlers yang uolls juai ada corak macam di bawah ni >>>





Thank you in advance uollss =)

Ehhh Check this out guys >>> Collection baju kurung peplum di Zalora

Sekian, terima kasih.


Yang ikhlas,
Mami yang tak sabaq nak raya ^___^
Post a Comment