Saturday, June 1, 2013

Esok birthday Hannah ^^

Kalau ikutkan date ni last year KakWan dah dok sakit-sakit nak bersalin dah kat HKL. Kalau nak lagi detail, time ni baru dok pindah ward dari 3rd class ke 1st class kot? 1st class 1 bilik 2 orang. Lepas bersalinkan Hannah baru tukar ke 1st class 1 bilik sorang. Kira sepanjang pregnant & deliver Hannah, KakWan pernah experienced semua class dalam HKL tu sebab banyak kali sangat dok check-in & check-out. Sekian, terima kasih. Hehehe

In our planning for tomorrow maybe nak bawak Hannah pi Aquaria tengok fish je kot? Aci dak? Harap-harap queue nak beli tiket tak panjiang laaa Sebab school holiday kan la ni? Nak pi after lunch macam tu sebab pagi tu ada keja sikit (weekend pun kena keja. sedih!) Kami tak dak plan untuk buat birthday partay ke apa sebab dia kecik lagi. So just celebrate kecik-kecik ja. Janji ada jugak la kenangan. Kenangan dengan ikan. Hahaha Tunggu la dia besaq sikit baru buat birthday partayyy Baru la seronok sikit.


Happy birthday in advance Hannahhh
Mami loves youuuu
Muah!

Post a Comment