Wednesday, May 15, 2013

Kehadapan sizzling yee mee yang dirindui

Rasanya sapa yang dah jadi mak macam KakWan la ni mesti faham kan perasaan buleh mengadap sizzling yee mee tanpa gangguan? Khusyuk gilaaaa makan. Enjoying every single bite, tunggu sampai suam dulu baru makan (sebab KakWan tak tahan makan yang panas berasap tu, hilang taste buds & buat sakit mulut jewww), makan pelan-pelan  sampai abis licin. Yums! Hehehe

Satu untuk Mami, Satu untuk Dedi ^^

Of course la it's only happen when your baby is not around. Jahat sungguh kan statement? Tapi itulah hakikatnyaaa Actually, bukan la sampai tak pernah langsung makan sizzling yee mee ni since ada Hannah, tapi tu la, bila dah ada anak ni kena makan take turn, then tak boleh nak enjoy the food sangat. Kalau nak enjoy, makan kat rumah je la senang. Tak pun order 1 plate extra untuk Hannah, then biar dia makan sendiri.

KakWan selalu ja buat macam tu kalau keluar makan, sebab in the same time boleh ajar dia makan sendiri. Selalunya bagi dia nasi putih & ayam goreng (siat siap-siap la ayam goreng tu bagi dia) Hehehe Tak pun bagi buah. Hat tu laaaagi dia suka. Bila kenyang mula la dia buat ting-tang-ting-tang alexander. Konon main masak-masak la kot? Heee

P/s: Bila lagi nak boleh dating macam hari ni Dedi? We should make it twice a month kot? Ka once a week??? ^^
Post a Comment