Sunday, May 5, 2013

PRU13: Permatang Pauh Kawasan KakWan. Mihmihmih



It's my first time mengundi, memang excited lebih sikitlah ^^ Tambah lagi excited bila balik kampung untuk mengundi, punya tak mau stuck dalam jem, kami decided balik di kala pukul 3 pagi dari Gombak. Memang tak jem langsung laaahhhh Hehehehe Tapi tak tau lagi la keadaan nak balik ke Gombak pulak esok. Hopefully tak jem jugak la.

Sampai Seberang Jaya around 7.30 pagi, breakfast capati kat tempat favourite dulu then zasss balik rumah. Permatang Pauh adalah sangat 'panas' oiii Sepanas cuaca semalam. Haha! So hari ni makin panas lah kan? Pagi-pagi lagi KakWan dah pi mengundi, setengah jam (lebih kot?) queue baru dapat buang undi. Punya lama la Popo, Hannah & Pn.Kumah tunggu kat bawah macam dok tunggu KakWan jawab exam PTD. Hahaha


So la ni dah sampai Baling, turn Popo pulak nak mengundi. Kami undi sapa? Hmmp of course la rahsiaaa Hehehe


P/S:
AMARAN: PERHATIAN KEPADA PENGUNDI.
Pastikan mengundi dengan betul dan selepas mengundi pastikan tidak mengorek hidung dengan jari berdakwat, nescaya dakwat itu akn kekal di lubang hidung anda selama 7 hari. Harap maklum. Sekian. Sila sebarkan. LOL
Post a Comment