Thursday, May 23, 2013

Demam, reunion etc.

Sementara tunggu call time ingat nak buat simple entry la kat blog ni. Heee

Last week memang quite hectic jugak la kat tempat keja. Dengan rasa demam tak demam nya.. kalau ikutkan memang tak mau pi keja since badan rasa lemah sangat & sakit tekak & selesema & tak tahan sejuk aircond & macam-macam lah Tapi bila fikirkan hari Jumaat public holiday, so gagahkan diri jugak la kan?

Then nak dijadikan sebab hari Khamis tu terrreunion dengan geng Senjojes. Terrrjumpa jugak pengantin baru. Actually memang dah pi kenduri dia hari tu tapi tak sempat jumpa pengantin sebab dia pi outdoor photoshoot. So remind to myself, lainkali kalau nak pi makan kenduri pi la selewat-lewatnya pukui 3 petang. Kalau pi lewat dari tu memang say bye-bye je la kat pengantins. Heee

Tapi last week memang panas gila kan??? Agaknya KakWan demam sebab cuaca ni kot? Pagi-pagi sejuk then dok driving dalam aircond sejam lebih, sampai office sejuuuukkk gila (aircond), keluar lunch panaaaaihhhh gila (masuk dalam keta lagi panaih weh), then masuk office yang sejuk tu balik (haha!) then balik keja pun panaih, masuk keta sejuk balik. Stuck dalam jem sampai 2 jam lebih memang bila sampai rumah nampak katil je laaa tak sempat nak main-main dengan Hannah. Sedih!

So my Wesak Day was spent atas katil je uollsss Forcing myself to get up jugak sebab nak hantaq Pn.Kumah naik bas kul10pagi balik Penang- my cousin kawin. Then pusing-pusing Tesco-The Curve- Ikea sat, balik tidoq. Hari Sabtu baru pi clinic. Ahad pagi memang dah hilang sakit tekak tu semua. Hari ni mai keja. Tak jadi la nak MC hari ni. Alhamdulillah!

Post a Comment