Monday, April 29, 2013

The Fisher-Price Parents Ambassador 2013

The Fisher-Price Parents Ambassador 2013
Percaya dak? Haha! Sila jangan percaya! Sebab memang tak layak langsung untuk kami dapat title tersebut. Hehehe Kehadiran kami bertiga hanyalah sekadar meramaikan majlis & meraikan para Duta yang dilantik oleh Fiher-Price bagi program Fisher-Price Parents Ambassador untuk tahun 2013.

Kat bawah ni baru la The Fisher-Price Parents Ambassador 2013 yang betui. Jangan marah haaa ^^

From Left: Miss Wong Lai Kwan (Brand Manager of Mattel Southeast Asia Pte. Ltd., Diyana Yang & Rafa (Parent Ambassador), Belinda Chee (Celebrity Ambassador) and Melissa & Vince together with their triplets Kimie, Ariana &  Marissa (Parent Ambassador)
Event ni berlangsung di Ben's, Publika. Cozy sangat restaurant tu, food pun sedap tapi tak dan nak snap gambaq foods & makan pun tak puas sebab Hannah masa tu la nak buat perangai pun. Sabaq je laaa Haha! Maybe sebab dia dah penat main sangat kot sebelum tu, tiba-tiba di mau pulak main dengan waitress kat situ. Haaa Sangat sesuatuuu Dengan crew FP kat situ pun elok ja dia main gelak-gelak, siap kena dukung dengan depa pun dia ok lagi. Sebelum ni anak aku ni sangat anti-sosial kot? Ok. Selain kami laki-bini & Hannah, ramai lagi Mummy Bloggers yang mai. Dan yang pasti, KakWan la blogger yang paling hingusan di situ. Segan pun ada, tapi time ni la kita nak kenal kan? Hehe! Hope ada lagi events yang KakWan buleh menyelit nanti Best jumpa ramai orang ni ^^

Mummy Blogger ^^
Nak jugaaakkkk
From Left: Hannah, me, Belinda Chee & her 16mo baby, Danielle
Le Doorgift. Me likey! ^^
Congratz to both of ambassadors. I'm looking forward to more workshops & events from Fisher-Price. Mesti best gila kan??
Post a Comment