Monday, March 18, 2013

The PDY Project

Tajuk of course nak gempak je kan?? Tak nak kalah kan?? Hehehe Last Saturday KakWan & Popo gigih la jugak balik Penang pi amik keta Pn.Kumah ni since KakWan tak mampu lagi nak berkereta sendiri kan? Budak trainee uollsss kena la berjimat-cermat. Lagipun berjimat-cermat kan amalan yang mulia? Haaa Contohilah saya. Heee

Gerak dari KL pagi naik bas uolls, sampai sana dalam tengahari tu lunch, check rumah apa yang patut, then zasss teruih gerak balik KL balik. Penat? Of course la penat. Hari Ahad tu digunakan untuk qada' tidoq jaaa Hehehe Actually keta Pn.Kumah ni tak penah sampai KL ok? Paling jauh pun Taiping. Diulangi, Taiping! Kira kali ni memang pecah dara rekod la sampai sini. Dah la sampai sini, KakWan nak drive ulang-alik Gombak-Cyberjaya pulak tu. Perrgghhhh Pecah rekod sekali lagi. Hari-hari milage 100km over kot? Ghedo je la. No? Kalau tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya. Eh!






So far, keja kat tempat baru ni best la. A bit (a bit???) far from home, tapi bila pikiaq balik Ienn hat dok Seri Kembangan pun kadang-kadang amik masa yang sama jugak nak sampai rumah dia, so kira ok jugak la for me mai dari jauh pun amik masa lebih kurang dia. Bab nak pindah rumah tu still dalam consideration, tapi buat masa sekarang ulang-alik la dulu. Sebab leceh la nak pindah-pindah niii Nak kena kemaih-kemaih rumah, nak kena angkut-angkut barangsss, nak kena kemaih-kemaih kat rumah baru pulaksss KakWan tak cukup rajin nak buat semua tu ok?? Hehehe
Post a Comment