Thursday, March 7, 2013

Bye Bye

Pagi tadi KakWan bawa Hannah ikut sekali naik office since this is the last day for me here. Cewah! Actually dah resign since last week (disebabkan urusan yang tak boleh dielakkan) tapi hari ni baru buleh pi amik gaji, gaji bayaq guna cheque. So nak tak nak kena pi jugak la kan? Kan best kalau depa transfer masuk bank terus? Haaaihhh Eh! Terkomplen pulak kat ruangan ni. Hehehe

I'm totally going to miss this company so much! Even KakWan sempat berkhidmat sebulan setengah ja kat sini, tapi environment dia memang susah la nak jumpa kat tempat lain- Boss sporting, Rakan sekerja best, kerja tak stress, balik keja on time tak payah nak stayback sampai malam, tempat kerja yang strategik (sebab kat Publika oi!) hari-hari kuar masuk Publika Hehe!, jumpa clients yang macam-macam pe'el (tapi setakat ni clients yang KakWan jumpa semua baik-baik & we respects to each other), dapat banyak free food samples- sampai ada staff dari office sebelah ketuk pintu tanya "Why aaa your office everyday got party meh??" Hehehe Jeles lettew! So no wonder la KakWan gaining weight on my first 2 weeks here. Tapi la ni dah ok balik since kena mengasuh Mem ni seminggu. Hehehe FYI, mostly tenants yang kat Publika ni lawyer firms naaa sebab sini dekat dengan Mahkamah Syariah & Mahkamah Persekutuan. Heee

Hopefully my future company pun best macam ni, tapi kalau lagi best laaaagiiii la bagus! Hehe! We'll see la how it goes next week. Daaa  ^^




Susah gila nak bagi dia senyum.
Last-last Mami yang teroverrrrr senyum.
Haihhh
Redha je laaaa
Hahaha
Post a Comment