Saturday, January 26, 2013

Hannah Oh! Hannah: We're officially Abah & Mama ^^

Lepas ja insiden jatuh katil hari tu, terus ja Hannah ringan mulut & kuat bersembang oi! Before this, dia memang suka dok sembang masa gigit-gigit henfon Dedi dia. Basah henfon Popo dengan liur dia jaaa Entah apa yang dia cerita pun tak tau laaa Excited sungguh. Tapi masa tu dok reti sebut  aaa-aaaa-eeeeiiii ja Lepas tu lama-lama dok va-va-va-va-avah!

Lepas ja jatuh katil, tengahari tu makin sakan pulak dok ajak kami sembang. Haha! Dia dok ba-ba-ba-ba & tiba-tiba sebut A B A H ! Popo dah sengih-sengih dah, ye laaa Hannah panggil dia dulu instead of me. Fine Abah. Fineeeee Tak lama lepaih tu Hannah start sebut ma-ma-ma-ma & last word dia M A M A! Hahaha See.. Dia still ingat Mami dia jugak ok???

Tengahari tadi lepaih balik dari servis keta, tiba-tiba dengaq macam Hannah sebut A P A Q pulak! Hahaha Yup! Memang dia tengah nangih masa tu & memang time lunch dia punnn Memang patut la anak Mama ni lapaq. Kan Hannah kan? Heee

P/s: Actually Abah bukan first word dia, first word yang dia sebut dulu O K. Masa tu nak balik raya, then Popo cakap la kat Hannah, "Balik kampung ni Hannah drive na?" And she was like "OK" HAHAHA Terkejut oi dengaq anak mak umoq 3bulan menjawab dengan bapak dia! Seram pun ada. Teruih kami masuk tidoq lepaih tu. Haha

The Mama & Abah ^^
Post a Comment