Thursday, December 27, 2012

Pengalaman Mengandung & Ada Fibroid: Perut Oh! Perut

Harap maklong. Jangan terkejut sangat bila tengok gamaq saya kat bawah ni naaa Memang Perut besaq tak padan dengan bulan uollsss Heee Macam yang semua tau kan, saya tak pernah amik gamaq progress perut sepanjang pregnant. So keciwa la jugak. Tapi nak buat macam mana, mood pun tak berapa nak elok, semangat pun tak dak. Tapi hati tetap redha. Redha dengan segala ketentuan Ilahi. Mungkin ada hikmh disebalik kejadian ni kan? Heeee Bak kata sorang kawan KakWan:

"Hannah will be good to u one day. InsyaAllah. Mostly masa awai2 susah yg penting bila besaq2 dia senangkan hang. hehe." - Diyana Farid

Amiiiiinnnn Harap-harap betui la apa yang hang kata tu Di ^^ Ok. Hat kat bawah ni gamaq yang saya amik masa perut 4 bulan. Tengok la gamaq yang saya pakai baju oren tu, sangat nampak macam dah nak meletup kan?? Kawan saya hat 2 orang tu memang sangat terkejut masa tengok perut masa tu, tapi saya malas nak sedih-sedih so sembang-sembang buat lawak bodo laaa Haha! Saya bagitau baby amik lemak kat muka bawa turun pi kat perut. Haha!



Ni la gamaq photoshoot tersebut. Hang buleh amik gamaq boh kasut ataih perut masa perut 4 bulan??? Sentaps uollsss Haha


Yang ni pulak almost 7 months kot? Pusat terjojol keluaq tu memang tak buleh nak kata apa la. Since 3 months pregnant dah jadi lagu tu kot? It supposed to be lawak la bila Sang Suami dok main pusat KakWan masa ni kan? Tapi tak uollsss Sepanjang pregnant dulu my mood always swinging sana-sini. Moody je memanjang. Popo pun macam tak buleh nak cope masa early stage tu, masing-masing main lawan tarik muka jugak. Tapi bila dah lama tu baru dia faham. So dia layankan ajewwww Tak layan nanti KakWan nangessss





Daaaannnnn lastly, ni gamaq masa dalam pantang hari ke-4. Jumpa Ustaz Don untuk tahnikkan Hannah. Masa tu baru discharge dari Hospital Bersalin KL, my perut is so like 7 months preggy. Hakak redha dik. Selagi Hannah sempurna sifat, tak dak kemek sana-sini lepaih 9 bulan 3 hari berebut space dengan fibroid tu. Nothing to complaint. Alhamdulillaaahhhh Thank you Allah.

Post a Comment