Sunday, December 9, 2012

Hannah Oh! Hannah #5

Semalam attended office Popo punya family day. Buat kat Sunway Pyramid. Pakat-pakat bawak anak bini la main bowling uollsss Buleh tahan meriah la jugak, bukan meriah kat 5 lane kami tu ja tapi meriah kat semua lane yang dok ada. Pum-pang-pum-pang pakat dok baling bola boling. Hehe! Hannah macam biasa laaa Bukan buleh nak meriah-meriah sangat, so sejam pertama tu asyik dok gheyaaauuu ja. Sekian, terima kasih.




Mami tengok babies yang kecik dari Hannah slumber ja dok tidoq dalam stroller depa Hannah? Hannah ja yang manja taik kushing sikit. Adoiii Nak buat mcmanaaa Redhaaa je laaa

Lepaih tu pakat lunch ramai-ramai kat Bubba Gump Shrimp Co. Gambaq makan? Tak dan amik. Elok dah masuk perut baru teringat. Haha! Mak bukan food blogger pun noksss Tak reti nak review-review makan ni semua kononnnnn haha! Alasan! Sebenaqnya tak dan nak amik gamaq pun sebab nak melayan Hannah yang tak mau dok diam ni. Bagi mainan tak layan, bagi botoi tak layan. Last-last bagi kat dia carrot. Menggigit la dia sampai ke sudah. Dan la Mami & Dedi makan laju-laju sebelum Hannah buat perangai balik. Hehehe

Ingat lepaih ni nak bagi carrot ka apple ka pear kaaa buat teether kat Hannah lah. Daripada dok bagi dia gigit teether plastik dia tu baik bagi teether keret ken??? Berkhasiat la sikit Heee







Post a Comment