Tuesday, December 18, 2012

Hannah Oh! Hannah: Hospital Baby Tag

Tadi Puan Kumah dok cari baju- bajan Hannah yang tak pakai lagi (gifts from family members & friends) masa depa bagi tu saiz baju tu besaq sangat so simpan la dulu kat corner dalam bilik nu. Corner ka? Dah macam store aku tengok. Haha! Corner yang penuh dengan hadiah kawen & hadiah Hannah yang dok tak pakai lagi. Thank you friends for the lovely gifts, memang la tak pakai lagi sebab tunggu masa yang sesuai jaaa Haha! Takkan la takat nak makan dua orang kami ni nak kena bukak set pinggan baru kan? Hehehehe

Selongkaq punya selongkaq jumpa la baju tu semua dalam beg plastik. Buleh tahan banyak la jugak, tu pun ada dua-tiga pasang jugak yang tak buleh pakai lagi (simpan lagi sekali) haha! Rezeki hang la Hannah, semua dok pakat bagi baju kat hang. Kat Mami tak dak sapa bagi pun T.T then terjumpa la satu objek kaler pink.

Hoi! Rindu kot? Dulu nurse dok bagi pakai kat Hannah asyik terlucut ja, tangan haluih la katakaaannn Sampai Mami & Dedi pun tak dan nak amik gamaq Hannah pakai baby tag tu. Haha! Disebabkan selalu sangat terlucut, nurse amik baby tag tu lekat kat baby cot teruih. Senang. Heee

Post a Comment