Wednesday, October 10, 2012

Sentap



KakWan hanya mampu doa yang terbaik ja untuk Baby Adam. Nangih sorang-sorang tadi masa tengok depa interview Mama Adam kat MHI. Yang tak tahan tu ada jugak yang jahat post kat FB Mama Adam ni kata "Kaya la ko nanti bila anak ko dah mati"

Perrgghh Orang tu tak dak hati kot?? Ka hati batu? Kena kat anak hang lagu tu baru hang tau kaya ka semekin ka hang kalau anak hang tu mati. Post kat wall tak pakai otak. Pffttt

Sekian

Post a Comment