Wednesday, September 26, 2012

Rutin Tidoq Hannah

Alhamdulillah.. Sejak insiden dia tak mau tidoq malam sampai seminggu dulu tu la ni Hannah dah macam ada jadual tidoq dia yang tetap. Cukup jam ja merengek nak susu. Nak ajak tidoq lettew. Hewhewhew

Normal ka ek kalau baby tidoq kerap sangat?

8.30am: Bangun tidoq. Main-main sat. Mandi. 10am dia mula gosok-gosok mata & menguap 2-3kali. Bagi susu Bammmm tidoq balik

11.30am: Bangun tidoq. Main. Biaq dia golek-golek kat toto sampai cemuih dlm 12.30pm dia start merengek & nak tidoq.

3pm: Bangun tidoq. 4.30pm tidoq balik

5.30pm: Bangun tidoq. 7.30pm start merengek ajak tidoq.

9pm: Bangun tidoq bejaga la sampai kui 11. Haaa tidoq kui 11 ni memang sampai esok pagi la baru nak bangun balik. Tapi ada la 2-3 kali la dia kejutkan Mami sebab lapaaaqqq

So no wonder la bila bawa Hannah kuaq bejalan dia asyik tidoqqqq jaaaa Dah memang time tidoq dia kan? Hehehe
Post a Comment