Tuesday, September 18, 2012

Hannah Demam



Kesian anak Mami sorang ni.. Setiap kali kena cucuk mesti demam T.T Sekali demam masa cucuk 2bulan hari tu tapi sehari ja demam dia. Ok la tu.. Kali ni cucuk 3bulan Hannah demam dah nak dekat 5hari dah. Tapi berselang-seli la.. Macam cucuk Kameh lepaih, Jumaat tu dia tak demam lagi (tapi memang bagi ubat demam jugak la 3kali sehari) Then hari Sabtu demam. Buleh tahan jugak la tinggi temperature dia. Siang tu masa check sendiri kat umah panaih dia around 37.4­°-37.7° ja. Check kat Paed malam tu dah naik jadi 38°. Huiiihhh Risau Mami. Tapi Paed kata memang normal baby demam lepaih kena cucuk.. Kira badan baby bagi reaction dengan ubat tu.

Pagi ni badan Hannah panaih balik. Kalau melarat jugak sampai malam ni kita pi klinik na sayang =)
Post a Comment