Friday, September 14, 2012

Akish Comel

Pose like a model uollsss


KakWan memang suka la kat budak ni. Dulu petang-petang sanggup tunggu depan TV nak tengok Takdir Qismah semata-mata nak tengok dia. Dia pegang watak Anis masa kecik. Bila dah besaq malaih dah nak tengok walaupun yang jadi Anis tu Wawa Zainal. Hehehe

Walaupun Akish ni nampak muka Melayu biasa ja tapi tetap comel ok? Dan kalau nak compare to sorang lagi pelakon kanak-kanak yang famous amous kat Malaysia ni, KakWan lagi suka kat budak Akish ni sebab dia lagi nampak friendly & tak kerek. Dan yang penting beliau ni talented sangaaattt Nampak dia lagi menghayati watak & lajuuuu ja cakap walaupun ada pelat hurop 'S'! Mimik muka dia tu yang KakWan paling tak tahan & bila cakap macam oghang tua! HAHA


P/S: Tak sabaq nak tengok Pelarian (calon Anugerah Skrin) Ahad ni. Masa tunjuk kat Cerekarama dulu tak dan nak tengok sebab dok kuaq masuk hospital kot. KakWan pun dah tak bopa nak ingat dah T.T
Post a Comment