Thursday, August 16, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Daripada Wawan sekeluarga. Hehe! Hari ni nak balik Penang dah. Weehuuu Pn.Kumah habaq dia nak sambut kami dengan gulai ketam. Yums! Then lusa balik Baling sampai raya ke-3 kot? Kesian kat Sang Suami sebab tak penah berbuka dengan family beliau lagi T.T

Excitednya nak jumpa family & kawan-kawannnn walaupun makan kena catu. Semalam baru teringat lontong pun tak buleh makan jugak. Huuuu To those yang nak balik raya macam kami hari ni atau esok atau lusa atau di malam raya.. Ingatlah pesanan KERETA MAYAT

“Abang orang penting, lambat sampaipun orang tunggu, tak payah bawak laju laju, orang tak penting jer bawak kereta laju-laju tapi no body cares” 

Woha!


Oh! Inilah satu-satunya family potrait yang kami ada. Woha!
Selamat Hari Rayaaaa =D


P/S: Jangan lupa memilik Kitab Terfaktab: Nakal Tapi Halal cetakan kedua di toko-toko buku berhampiran dengan anda =)
Post a Comment