Thursday, August 30, 2012

Cherita Raya Hannah

Macam biasa.. Kami tak dak family potrait yang betui-betui lagiiii

Raya Hannah tak dak la super-duper special mana punnn Bebi kecik lagi mana nak tau apa. Kan? Tapi Mami dia la yang super-duper excited tiap-tiap pagi nak pakaikan beliau baju raya. HEHE! Malam-malam pun Mami sarungkan Hannah baju raya jugak. Gigihkan??? Malam-malam Mami pakaikan Hannah baju yang Uncles & Aunties dia hadiahkan masa melawat Hannah dulu. Saja simpan buat baju raya. Save la sikit bajet. Lalala

My first baju kurung by AuntiePka. Yay!

Lagipun masa dapat baju-baju tu dulu Hannah tak buleh nak pakai lagi sebab baju-baju tu semua beshaaaqqqq (read: besar) La ni Hannah dah beshaaaqqqq So nampak elok la sikit bila pakai. Kalau tak nampak menggelebeh jewww Not good Not good Nampak tak cantik la Hannah =P

Santai Petang. Sakan dia isap jari. Siap bunyi chap-chap-chap lagi. Haih!

Petang-petang & tengahari biasanya Mami bogelkan Hannah ja kalau tak p raya mana. HAHA Kejam kan? Tinggal pampers ja kat badan. Panaih kottt Kesian tengok beliau tak selesa. Bila bawak Hannah p beraya lain plak cherita dia. Awai sampai rumah kawan-kawan & sedara kami dia OK laaa Bila dah lama sikit mula la meghap (read: buat perangai). Maybe dia tak selesa kot? Kira nak ajak balik jaaa Dah biasa dok umah bertiga jewww Tiba-tiba mai raya dia jumpa ramai orang so beliau agak culture shock la. Ingat bebi tak dak kena culture shock ka?? HAHA

Baby Ayress tekejut ada budak meghap kat tepi dia. Nasib baik la tak berjangkit!

P/S: Ada sekali tu sedara mai umah tanya nama Hannah. Dia tanya nama anak Muhammad apa? Kami laki-bini teruih terdiam noks. Sentap mak! HAHA *Jantan sunggoh muka hang Hannah Nanti Mami beli headband bunga ropol-ropol bagi nampak gugurl naaa HEHEHE
Post a Comment