Thursday, May 31, 2012

Bebi Buat Mami Dedi Saspen Jaaaa

Ingatkan dah nak termelahirkan Bebi hari Ahad lepaih sebab secara tiba-tiba contraction menyerang non-stop dari lepaih Maghrib sampai kui9lebih. Lepaih tu stop sat.. Lepaih tu dia mai balik. Perghhh buleh tahan jugak la perit menahan perut kejung masa tu.. At last kui11 macam tu baru p hospital. Risau la jgk nak tunggu lama-lama kat umah. Better dok kat sana siap-siap sebab nurse doktot semua ada kan? Ada la jugak orang nak observe kalau apa-apa jadi

Tapi setelah cemuih menunggu 3hari kat ward.. Bebi tak mau kuaq jugak pun.. Puan Doktot pun macam menghalau ja Mami suruh balik.. Dia kata balik la dulu.. Nanti saket mai balik. Jadinya Mami dah kena discharge semalam & sambung menunggu lagi la bila Bebi nak kuaq. Bila nak kuaq ni Yang oiiii

P/S: Mami heran la jugak.. Takkan dah nak dekat due pun Tony Braxton Hicks ni still ada jugak. Ingatkan jadi masa bulan ke-6/7 jaaaa
Post a Comment