Tuesday, April 10, 2012

Warmer & Sterilizer: Keperluan atau Kehendak Sebenaqnya?

Saya tengah pening ni dok pikiaq nak beli barang bebi. Yang lain macam baju & toiletteries semua tu Insyaallah complete dah kot.. Just feeding kits je yg langsung 1 apa pun tak beli lagi. Botoi susu & breast pump mula² ingat tak mau beli lagi jugak. Tapi risau kalau² bebi kena jaundice or problem lain yg buat dia kena tahan kat ward nanti susah plak kalau nak breastfeed kan? So la ni botoi susu & breast pump tengah dalam pencarian (online je la.. window shopping tak larat dah) T.T

Yang pasai warmer & sterilizer pun memeningkan jugak. Memang penting ka kena beli? Kalau kita guna periuk biasa ja untuk sterile botoi susu tu tak buleh ha? So kalau buleh nak jugak la tau opinion dari yang berpengalaman. Patut beli atau tak warmer & sterilizer ni? Kalau tak payah beli buleh mami beli baju baru save la bajet sikitttt =P


Post a Comment