Monday, April 30, 2012

Hari² Kalau Buleh Nak Klik Jaaaa HEHEHE

Macam la kaya sangat kan? Sampai hari² nak klik purchase. Hari² nak taip habaq kat blogshop owner tolong reserve kan baju ni kat saya naaa Nanti bagi quotation & no.akaun saya nak buat payment. Perghhhhh Mau rabak poket laki aku. HAHA

Tapi tu la.. Since 2-3 menjak ni nafsu shopping dah mai balik. Kot online ja la mampuuu Nak bejalan kat shopping mall tak larat dah. Sekian! Tapi masalahnya perut besaq sangat sampai ada baju yang kena hold dulu pakai lepaih deliver nanti. Insyaallah =)

So Bebi.. Sila jangan jelesss Mami pun ada baju baru tauhuuuu Dedi ja yang memilih sangat lepaih tu emo sorang² kata dia sorang ja xdak baju baru. Oh! Pehlisssss (tangan di dada, mata ke atas)

Lawa kan? Dua-dua ni saya rembat kat Thepoplook.com =)


Jom Bebi kita shopping lagi.
Window shopping je la tapiiiii =P


P/S: Balik keja satgi mesti Dedi tanya lagi- Posmen mai hantaq apa plak hari ni? Heh!
Post a Comment