Sunday, July 31, 2011

Wedding Amin & Wawan: Part 1

Cerita yang dah basi seminggu baru nak masuk blog. Gila lemau. Orang nak baca pun dah tak sudi kot? Tapi tak kisah la. Kawen bukan selalu. Sekali seumor hidup je kot? So mau tak mau aku nak tempek jugak kat blog aku ni. HEHEHE

Kepada tetamu yang mai wedding saya hari tu saya memang mintak maaf sangat² sebab terlewat sampai setengah jam. Mesti ramai yang nak tau pasepa kan??? Sebab ni laaa

 Ketew bridesmaid kitew rosakkkkkk





Kesian diewwwwwww Mesti cuak gila kan masa tu? HAHA
Nasib baik bantuan penyelamat cepat sampai.. Kesian depa kena berpanas kat tengah² round about Seberang Jaya tuuu Tapi nasib baik jugak la kejadian keta rosak tu jadi sebelum hujan maha lebat menyimbah bumi Pulau Pinang. Kalau tak.. Lagi KESIAAAANNNNNN

To my Lovely Pengapits kiri kanan depan belakang.. Especially untuk Da.. KakWan tak marah aih pasai kejadian keta rosak tuuuu Benda nak jadi kita tak boleh nak halang.. Kita memang dah merancang semua tapi Tuhan yang tentukan.. Bukan kamu saja² bagi rosak Jejaka Kacak kamu di waktu kritikal tuuu Kan??? =)))

TQ Dear Bridesmaidssss =)

Dengan ini ampa tau la kan pasepa kami sampai lambat? HAHA Rombongan pengantin sampai dewan memang disambut dengan limpahan hujan yang sangat lebat la masa tu.. Moga² hujan yang turun tu Hujan Rahmat AMINNNN =)
Post a Comment