Monday, June 27, 2011

Pre-Wedding Photoshoot: Back To School Part 2



Yayyy Finally dah settle pre-wedding photo shoot hari tu kat sekolah kami yang indah permai tuuuu Lama jugak la plan nak buat benda ni. Sampai beli uniform baru. Orang tu tak mau pakai uniform pinjam. Ada ka patut? Nasib baik ada jugak cousin yang sekolah lagi. So buleh la bagi depa pakai uniform tu lepah ni. HEHEHE

Hasil ayaq tangan En.OP kami memang terbaek lah. Macam yang ampa semua tau kami dua orang memang menghadapi masalah kulit muka dan kulit badan yang agak kronik. Sorang kena demam campak sorang kena serangan bakteria jerawat yang memang kronik sunggoh la ni. Harap masa big day nanti semuanya pulih seperti sedia kala. Aminnnn 

Sepanjang photoshoot memang dok bising la kat En.OP mintak dia shoot kot belah hat tak dak jerawat. HAHA. Mesti dia dok hangen ja dengan akuuuu Yang gambaq Popo plak banyak yang blur sebab tak mau bagi parut chicken pox dia nampak sangat. Memang kami dua orang buat pesanan penaja awai² dah kat En.OP nanti edit gambaq buang semua parut yang ada tauuuuu Nasib baik dia faham. Hehe

Yang mana ada facebook saya ramai dah tengok gambaq pre-wedding tu. Alhamdulillah. Semua suka kot no? HEHE Tapi yang tak dak buleh la p tengok kat blog En. OP kami iaitu En.Nazri Ahmad sebab kalau tengok kat situ lagi clear. Gambaq besaq-besaq dia letak! Nasib baik la dia edit jugak muka kami dua orang. Kalau tak.. Memang nampak parut tu yang lebih daripada nampak tuan punya badan. HAHA 

Sekian! Nak kena get ready untuk outdoor photo shoot la plak lepaih niiii
Post a Comment