Tuesday, February 1, 2011

Thank You Voters =)



Pejam-celik-pejam-celik dah masuk bulan dua. Bai bai Januari.. Holla Februariiii Selamat menyambut Hari Wilayah jugak! Terima kasih kepada 166 pengundi yang sudi mengundi saya masa contest What's Hot Getting Hotter yang lepaih. Tak sangka ada jugak yang sudi mengundi entry no.110 tu. Disebabkan saya tau saya tak menang.. Buleh tak suggestkan butik pengantin mana yang ada baju cantek & pelamin cantek kat area Penang & kawasan sekitar yang dekat-dekat dengan Penang? Buleh la saya nak p buat survey keja kawen saya kat sanaaaa


Pelamin anganan beta selamanya.


p/s: Jangan la cantek jaaa harga pun mesti la berpatutan.. Bajet pelajar. =P
Post a Comment