Wednesday, February 9, 2011

Haihhhh (Mengeluh Panjang)

Ampa penah dak rasa macam ni:

Keja banyak gila sebenaqnya tapi ampa buat rilek ja sebab memang suka buat keja last minit. Tapi maken lama keja maken banyak dan banyak. Lepaih tu banyak lagi. Lepaih tu nak kena submit. Lepaih tu nak kena present plak. Kalau tak present, lecturer tak tau progress. Bila dah tak tau progress kita, markah pun dia tak mau bagi.

Tapiiii bila start nak buat keja mesti terrrrrrrrr- online. Terrrrrrr- online tu bukan sat. Tapi lama gilaaaaa Bila dah tak tau nak update apa dah baru rasa nak buat keja. Tapiiiiiii bila nak buat keja mula la start rasa mengantuk. Dan-dan tidoq la-la tu jugak.


Tapi masalahnya bila nak tidoq mula la terngiang-ngiang keja Hat yang tak siap tuuuu Hat nak kena present tuuuu Hat yang nak kena submit tuuuu

Tapiiiiii HARAM NAK BANGUNNN Lagi berusaha keras pejam mata nak bagi lena ada la. Konon bila bangun pagi esok nak buat keja tu bagi siap. Tapiiiiiii (sila baca balik dari perenggan ataih tu sampai perenggan ni 10 kali. Baru ampa tau perasaan aku di kala ni)






Dan di kala time-time ni la yang aku nak update blog pun. HAIHHHHH




Post a Comment