Monday, January 17, 2011

Kesian Nurul Ain Abd. Salam

Sebelum ni gambaq beliau asyik kena curi ja. Pencuri tu curi gambaq dia buat jadi profile picture. Then p menggatal cari jantan. Kusss Semangat. Kalau saya dok kat tempat dia pun saya mesti la rasa terancam. Mana nak tau kot² tengah jalan-jalan di ibu kota shopping.. laki tersebut mai kacau ka apa.. Tak ke haru? Kacau tu ok lagi.. Kot² laki tu buat benda hat tak patut lagi la haruuuu

OK kali ni kes Ain extreme sikit. Pencuri kali ni bukan curi gambaq beliau buat profile picture kat Facebook. Tapi beliau buat jadi profile picture kat Kopi Janda Baik. Baeekkkkk punya hal laaaa Tak dak budget nak hire model ka Tokey??? At least mintak la permission tuan punya gambaq dulu tapi confirm la tuan punya muka tak setuju kalau bayaran tak setimpal HAHA

Habih la Kopi Janda Baik.. Dengaq kata Ain dah nak p buat polis report. Kalau beliau nak saman Kopi Janda Baik pun saya setuju jaaaa Mana aci.. untung sorang².. dapat model free la katakan??? Saman Ain.. Jangan tak samannnnn

Haih. Apron percuma mampu plak bagi. Kan???

p/s: Kalau la beliau menang kes ni.. mesti beliau buleh buat kenduri kawen grand gilaaaa HAHA
Post a Comment