Friday, December 31, 2010

Wedding Planner Marion Caunter & SM Nasarudin

Sampai la ni saya dok kagum dengan bunga ros sebesaq pemeluk kat tangga & pelamin masa depa kawen dulu. Lawa sunggoh kan? Dah la scheme colour yang depa guna adalah sangat soft putih creamy suci murni. Sesuci cinta depa dua. Suci ker??? HAHA

Tak kisah la suci ka dak, yang penting cantek. Haih! Saya memang berangan la nak dapatkan wedding secantik tu. Tak la melampau sangat mcm adik beliau masa kawen dulu kan? Memang grand gilaaa Fairy Tale bagai tapi lawa la. Dah nama pun GRANDDD kan? Dan wedding planner yang depa hired adalah tetap orang yang sama ok? Kagum. Kagum. Dan saya masih kekalkan konsep berangan tersebut untuk hired beliau jugak. Berangan je laaaa Mana mampu nak hired kot??? OK mampu. Tapi dalam mimpi je la  -__-"










Menangeh tengok aih. Ayaq mata jatuh tap tap tap Lawa sangat!


OK. Kalau ampa berminat nak buat wedding of the year macam Marion Rose Caunter & S.M Nasaruddin ni ampa buleh la kontek En. Razak Ahmad. Beliau la Wedding Planner tersebut. Memang tabik spring la kat beliau. Semua event yang dia buat semua lawa kottttt  Dari wedding sampai la ke birthday  partaayyy semua beliau buleh buat. Tak pecaya? Sila la p kat blog beliau (saya amik  gamaq² tersebut dari blog beliau la). Haihhhh Lawa sunggoh!


Facebook: Flora-etc


Ni alamat galeri beliau:
Flora, etc.,
Suite 2.07, 2nd Floor, The Ampwalk,
218 Jln Ampang,
50450 KL
Tel: 603 2166 8090


Tapi sebelum tu sila la sedia duit dulu na? Sila la ikut bajet. Ukur baju di badan sendiri orang kataaa Takkan la KakWan nak buat baju dia pakai baju saiz Liani kan? Tak sesuw'ai gituuu Ok Bai!


p/s: Naza, AbangEn. Razak tu single lagi kan? Sudi tak terima saya jadi makcik kamu? Auuuwww



Post a Comment