Wednesday, May 5, 2010

Cantekkan Dressing Yuna Masa AIM 17 Hari tu?

Me totally loves her dressing!!! Konsep mix & match beliau sangat kena kot? Orang lain sume siap bersponsor.. dia rilek je menyelongkar almari beliau atau mungin lebih senang mengambil persalinan dari kedai beliau sendiri.. hehehe!

Shawl yang dia pakai pun cantekkan? Sangat kena dengan baju dia yang glittery tuuu mak suka noksss

And for your info.. shawl yang Yuna pakai malam tu dibeli dekat Flea Market ilovebazaar, Subang Parade.. bestnya! Beruntung si penjual dapat promote shawl dia kat TV.. event besaq plak tuuuu syabas Yanie! She's one of my customer kat Wawanotion dulu & have her own Blogshop >>> Cosmo Ladies & bliau sangat rajen involved kalau ada Flea Market area KL.. 

Cantek! Cantek! Cantek! Yanie bagitau shawl ni ada 2 kaler ja >> Gold Glitters and Grey Glitters!
 
Yuna pun dulu rajen jual EP dia kat Flea Market.. tapi tak tau la sekarang ni bliau ada buat aktiviti tersebut ke tak.. Maybe skarang ni bliau jual kat kedai bliau sendiri kottt >> IAMJETFUELshop barang² yang bliau jual memang sangat Yuna ok? ape yang Yuna pakai itulah yang Yuna jual.. i loike the concept!

Tahniah lagi skali Yuna!!!

Yanie jugak baru buka kedai hasil perkongsian dengan kakak bliau kat Klang.. so for those yang nak beli shawl & other stuff buleh la p kedai dia.. dia jugak jual barang secara borong.. kan best tu? banyak jugak yang dia jual.. shawl.. anak tudung..baju.. inner & pape barang yang berkenaan buleh la p cari kat kedai dia..


Sesi promosi dah tamat.. so babai =)


Sebelum tamat.. ai nak meng'confess' sesuatu.. Yuna.. i love you!!! hehehe


.


Post a Comment