Tuesday, April 13, 2010

Percutian ke Bangkok Memang Menyeronokkan tapi Bila Balik Penang Banyak Benda nak Kena Bagi Settle.. Penat Aih!

Tapi Alhamdulillah..settle jugak akhirnyaaa tinggal lagi satu assignment je.. hopefully assignment tu siap dengan jayanya lah! sebab assignment saya yang lain bagaikan melepaskan batuk di tangga.. buleh gitu? =P 

Lepas struggle buat assignment next week nak kena struggle jawab exam plak.. huih! wish me luck ok? this week patut dah complete cari nota untuk exam tapi pagi ni masih bermalas-malasan di bilik konon-konon nak siapkan assignment.. sila la siap.. tak larat nak ngadap benda ni lagi aih!

p naik train! yay!

dok dalam train mati kutu tak tau nak buat apa! huh!

sedap!!! 20 bhat saja! woh!

teruja tengok seafood dalam sampan! aummm

note to all: thanx to Diana sebab sudi masuk contest anjuran saya yang tak seberapa tu.. nanti saya post souvenir yang tak seberapa tu naaaaaaa =)


Post a Comment