Monday, January 18, 2010

COLOUR ME CORBY CARNIVAL @ EXTREME PARK SUNWAY LAGOON part 3

thanx again to NUFFNANG & SAMSUNG for the great event at sunway lagoOn.. first time p kOt? wawan sgt teruja! anda yg lain yg turut hadir bagaimana? mesti teruja jgk kan? teruja sebab event ni event NUFFNANG.. teruja sebab kalau menang dapat hadiah SAMSUNG cOrby sOrang sebijik.. diulang skali lagi..kalau menang ye adik².. kalau kalah xdapat ye? teruja sebab jumpa kawan baru.. teruja sebab buat kat sunway lagoOn.. teruja sebab.. sebab.. mcm² sebab laaaaa

teruja sebab dapat jugak masuk sunway lagoon extreme park =)



sila hiraukan bulu² yg xberniat nak tonjolkan diri tu ok?



teruja kerana dapat t-shirt kuning yg sgt ceria!
untuk kita saje..


masih lagi teruja walaupun cuaca di sana extremely hOt!!!


teruja sebab dapat pegang senapang tersebut..pang3x!!! 
(bunyi peluru kena pinggan besi kat hujung nuuu)



teruja dapat naik ATV walaupun kena pakai helmet yg mcm hahaharaaaammmm



teruja sebab bliau sanggup menemani diri ini sepanjang hari di sana walaupun terpaksa beli tiket sendiri & share makanannnnnn



teruja berkOngsi kegembiraan dgn yg tersayang =)







teruja sebab shawl yg dipakai kena tema dgn samsung cOrby yg ceria-meria! walaupun packing bag dlm masa kurang dari 15minit sebab bajet nak p karaoke dulu sblum gerak ke kL..oops!










thanx to NUFFNANGSAMSUNG & other organizers for this great event!
nanti buat la lagi naaaaaa

nOte to all: alangkah terujanya kalau dapat samsung cOrby cupid pink yg diimpikan selama ni sebanyak sebijik!
Post a Comment