Sunday, January 17, 2010

COLOUR ME CORBY CARNIVAL @ EXTREME PARK SUNWAY LAGOON part 2

ice-breaking adalah mOment yg paling getir kOt kalau jumpa kawan baru..kan? slalunya ice saya jarang cair.. cair hanya dengan rakan yg satu team & orang yg slalu stick dengan saya.. sOrry la na? xbermaksud nak sombong dgn yg lain.. cuma saya ni agak P.E.M.A.L.U a.k.a ais susah nak cayaq walaupun dOk tengah panaih pun xcayaq²!


bliau yg kat bawah ni la insan first yg mai bertegur-sapa dgn diriku yg hina ini.. sgt peramah ok? mungken kena blajaq dari bliau cara² pandai bcakap.. tapi masalahnya ramai ja kawan yg peramah..isk! susah laaaaaaaaa



shahroll & me


bliau adalah peserta yg first saya tegur.. sebab kami berdua mempunyai masalah yg sama..hehe! tapi akhirnya terpisah jua sebab dia team ORENNNNN hat menang tuuuuuuuu



me & liana.. rOck bebeh!



mula² tolong amik gamaq hang(shahroll) lepaih aku segan nak masuk jOin skali.. tapi bila dah jOin jadi mcm camwhore plak la kan? sure hang menyampah dgn aku!haha!



here cOmes the laila.. meluat la muka sendiri kosong tanpa eye-liner & make-up! ye la.. bajet nak main berpeluh² takut eye-liner fade kan? inilah hasilnya..muka yg hanya bersun-block..pucat! audrey dOk pebetui fake eye-lashes bliau time ni kOt..kantOi!



agak malu² di sisi abg.nara.. ala.. tua setahun je pun.. nak kena panggil abang jugak ka? satgi orang hat tua 20hari dari saya tu mula la xpuaih hati sebab kat dia pun saya xpanggil abang!



jejaka yg tua 20hari dari saya pun turut bergambar dgn abg.nara..heeee



audrey! anda adalah sgt chOmel ok?! suka dgn gadis genit ni.. suka tersenyum..chomel je sepanjang hari!!! jeles!



berebut-rebut mengukur ketinggian dgn bliau lagi.. anda bagaimana?ukurlah sendiri.. tinggi bliau sama dgn blog bliau!



selepas audrey.. saya terjah bf audrey plak..ehem! nak bagitau ni.. bliau la co-fOunder nuffnang! bangga weh dapat amik gamaq dgn bliau..



bila ais mereka mulai pecah.. merokOk pun mahu bersama-sama..isk!



dari kiri- bean..laila..kiNgx..wawan!



ween.. kelak bila kita bersua-muka kita jadi kawan na? ais saya xsempat cair dengan bliau pada hari tersebut.. mungken sebab ktOrg bukan satu team!
adakah ini alasan semata-mata?pastinya tidak!!!


ramai lagi yg xsempat nak kenai.. xpa.. lain-kali jumpa kita sembang² k? maybe sebab ni event first saya dgn nuffnang.. so nervOus sket la.. harap maaf na kalau saya xtegur hari tu.. 


ha.. sapa ada link URL blog yOne sila bagi saya na? bliau adalah juniOr saya masa kat sggs dulu.. last minute sblum balik baru p tegur bliau.. xsempat nak sembang lama.. ween.. kamu sure adakan? nanti bagi na?tq =)



abg.nara pesan.. sapa bgosip secara xberhemah akanku tembak! peng3x!!!?






thanx to NUFFNANGSAMSUNG & other organizers for this great event!
nanti buat la lagi naaaaaa
Post a Comment