Sunday, January 17, 2010

COLOUR ME CORBY CARNIVAL @ EXTREME PARK SUNWAY LAGOON part 1



xsangka saya berjaya memergikan diri ke colour me corby carnival semalam.. yay! p balik hari plak tu.. bayangkan betapa jauhnya jOurney dari penang naik bas nak ke kL.. tapi yg pasti it was my first experience take part in nuffnang's event.. best ok?! kalau nuffnang buat event lagi fOr sure saya nak jOin jugaaaakkk



the registration table


ktOrang sampai dalam kul9 kat sunway lagoon.. mula² nak parking kat dlm sunway pyramid..lepas tu takut plak sesat sebab masing² xtau sgt pasal tempat ni so ktorg kuar balik then vellet parking depan sunway hOtel.. RM9 for the whOle day.. kira murah la tu kan?
kul9.30 baru start registratiOn for the participants.. sblum tu dOrang just buka registration fOr media.


sumpah game ni lawak gila! xlarat nak gelak dOk kat depan tu kOt?


ingatkan event ni just buat paintball semata-mata.. tapi sangkaan ku silap! 4 games sebenaqnya yg adaaaaa:
1. stOmp the yard (sila rujuk gamaq belon di kaki di atas..haha!)
2. tarik tali dalam air (gamaq kat bawah)
3. wall climbing (gamaq kat bawah tarik tali)
4. final game- paintball!



lihatlah team members ku.. haluih² belaka.. sebab tu xmenang tarik tali.. tapi yg penting enjOy!!! tapi awat muka sedih sgt?


wall climbing ni nampak rendah ja tapi sumpah susah nak panjat! gila ah! hebak lah mereka yg berjaya sampai ke atas sana sambil meragut belon yg ada! saya kat bawah cuma bagi sokongan moral sahajaaaa.. GO YELLOW GO! hehehe
tapi sebab susah sgt nak panjat the organizer tukaq rules di saat akhir.. dorang bagi chance lagi 5minit.. team mana yg paling banyak sentuh puncak dinding tu menang.. so what do you aspect? mesti la YELLOW TEAM yg menang!!!
yay! GO YELLOW GO! blergghhhh



seperti biasa saya memilih menjadi penyokong YELLOW TEAM tegar..takut satgi kalau kalah kena marah.. biaq orang expert yg main game ni.. first timer mcm ai sila dOk tepi.. tudiaaa.. ramainya first timerrrr


darah oren memang sebati dlm diri bliau.. patut la bliau sangat bsemagat oren!!!


GO YELLOW GO! dapat no.2 saja..tapi team ktOrg yg patut dapat samsung cOrby tu kan? 
sila angguk lekaih!


hu.. depa pegang sOrang sekotak.. OREN MENANGGGGG


grOup photo yg cantek.. hasil gabungan kaler samsung cOrby yg meriah!


antara lengan yg sempat di'snap'.. laila punya xsempattttttttt.. so out of 25..sempat snap 10 lengan ja.. 15 lengan lagi mana?!!!


thanx to NUFFNANGSAMSUNG & other organizers for this great event!
nanti buat la lagi naaaaaa
Post a Comment